食品の安全管理と情報の伝達 : 国際連合食糧農業機関(FAO)と世界保健機関(WHO)合同専門家会議報告書,ローマ,1998年2月2日〜6日

Bibliographic Information

食品の安全管理と情報の伝達 : 国際連合食糧農業機関(FAO)と世界保健機関(WHO)合同専門家会議報告書,ローマ,1998年2月2日〜6日

国際連合食糧農業機関,世界保健機関編集 ; [鈴木皓訳]

(資料, 第395号 . 世界の食料・農林水産業データファイル ; No.9)

国際食糧農業協会, 2001.3

Other Title

The application of risk communication to food standards and safety matters

Title Transcription

ショクヒン ノ アンゼン カンリ ト ジョウホウ ノ デンタツ : コクサイ レンゴウ ショクリョウ ノウギョウ キカン FAO ト セカイ ホケン キカン WHO ゴウドウ センモンカ カイギ ホウコクショ ローマ 1998ネン 2ガツ 2カ 6カ

Available at  / 31 libraries

Search this Book/Journal

Note

The application of risk communication to food standards and safety matters.の翻訳

参考資料: p73-74

Related Books: 1-1 of 1

  • 資料

    国際食糧農業協会

Details

  • NCID
    BA51477795
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    3, 74p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top