食品の安全管理と情報の伝達 : 国際連合食糧農業機関(FAO)と世界保健機関(WHO)合同専門家会議報告書,ローマ,1998年2月2日〜6日
Author(s)
Bibliographic Information
食品の安全管理と情報の伝達 : 国際連合食糧農業機関(FAO)と世界保健機関(WHO)合同専門家会議報告書,ローマ,1998年2月2日〜6日
(資料, 第395号 . 世界の食料・農林水産業データファイル ; No.9)
国際食糧農業協会, 2001.3
- Other Title
-
The application of risk communication to food standards and safety matters
- Title Transcription
-
ショクヒン ノ アンゼン カンリ ト ジョウホウ ノ デンタツ : コクサイ レンゴウ ショクリョウ ノウギョウ キカン FAO ト セカイ ホケン キカン WHO ゴウドウ センモンカ カイギ ホウコクショ ローマ 1998ネン 2ガツ 2カ 6カ
Available at / 31 libraries
-
Japan International Research Center for Agricultural Sciences Library
FAO||DAT||01-02||FAOJ0669499
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
613.33:F385010107752
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
The application of risk communication to food standards and safety matters.の翻訳
参考資料: p73-74