Bibliographic Information

かんたんにつくれるおつまみ

辻勲監修 ; 佐川進料理

(辻学園books)

ジャパンクッキングセンター, [2000.6]

Title Transcription

カンタン ニ ツクレル オツマミ

Available at  / 4 libraries

Note

出版年はカバーの記述による

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 居酒屋で人気のおつまみ
  • すぐ使える市販品大活躍
  • 焼く・炒め・煮る・和えるだけ
  • 電子レンジ・オーブントースターでらくらく
  • かんたんで豪華な一品
  • おつまみになるサラダ
  • ピリ辛味をきかせて
  • タレ・ソースにひと工夫
  • さっぱり味にこだわって
  • お茶漬け・おにぎり

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA51551661
  • ISBN
    • 4880468096
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    82p
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top