シンプルクッキング

Author(s)

Bibliographic Information

シンプルクッキング

ジェイミー・オリヴァー著 ; 野間けい子訳

ソニー・マガジンズ, 2000.10

Other Title

The naked chef.

Title Transcription

シンプル クッキング

Available at  / 6 libraries

Note

肖像あり

Description and Table of Contents

Description

カンタンでおいしい193レシピ。24歳の天才シェフ誕生。全英40万部の大ベストセラー。

Table of Contents

  • ハーブとスパイス
  • スープ
  • サラダとドレッシング
  • パスタ
  • 魚介類
  • 肉類
  • 野菜
  • 豆類
  • リゾットとクスクス
  • パン
  • デザート
  • ストックやソースやその他いろいろ

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA52036092
  • ISBN
    • 4789716228
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    255p
  • Size
    25cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top