Bibliographic Information

調理師読本

日本栄養士会編

第一出版, 2001.4

第6版

Title Transcription

チョウリシ トクホン

Related Bibliography 1 items

Available at  / 7 libraries

Description and Table of Contents

Description

本書は、調理師の資質の向上を目指して編集されたものであるが、特に、調理師養成に必要な教科目について、それぞれ専門の諸先生にご尽力いただき分かりやすく解説している。

Table of Contents

  • 食文化概論
  • 衛生法規
  • 公衆衛生学
  • 栄養学
  • 食品学
  • 食品衛生学
  • 調理理論

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA52411704
  • ISBN
    • 4804109560
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    456p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top