Bibliographic Information

栄養士・管理栄養士のための細菌性食中毒学

栗山敦治著

新興医学出版社, 2001.6

Title Transcription

エイヨウシ カンリ エイヨウシ ノ タメ ノ サイキンセイ ショクチュウドクガク

Available at  / 87 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 はじめに
  • 第2章 食中毒の現状
  • 第3章 細菌性食中毒菌と食材
  • 第4章 食中毒症の臨床
  • 第5章 細菌の科学
  • 第6章 病原菌の毒素
  • 第7章 食中毒菌が産生する毒素
  • 第8章 感染型食中毒
  • 第9章 毒素型食中毒
  • 第10章 食中毒に関連する知識

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA52497073
  • ISBN
    • 4880022926
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    1, 3, 62p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top