五訂食品成分表

Author(s)

    • 島田, 淳子 シマダ, アツコ
    • 下村, 道子 シモムラ, ミチコ
    • 畑江, 敬子 ハタエ, ケイコ
    • 阿部, 芳子 アベ, ヨシコ

Bibliographic Information

五訂食品成分表

阿部芳子ほか著

(ビジュアルシリーズ)

開隆堂出版 , 開隆館出版販売(発売), 2001.5

Title Transcription

ゴテイ ショクヒン セイブンヒョウ

Available at  / 11 libraries

Note

監修: 島田淳子ほか

科学技術庁資源調査会編「五訂日本食品標準成分表」準拠

Description and Table of Contents

Description

科学技術庁資源調査会編「五訂日本食品標準成分表」準拠。

Table of Contents

  • 穀類
  • いもおよびでんぷん類
  • 砂糖および甘味類
  • 豆類
  • 種実類
  • 野菜類
  • 果実類
  • きのこ類
  • 藻類
  • 魚介類
  • 肉類
  • 卵類
  • 乳類
  • 油脂類
  • 菓子類
  • し好飲料類
  • 調味料および香辛料類
  • 調理加工食品類
  • 市販食品・ファーストフード

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA52580461
  • ISBN
    • 4304020277
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京,東京
  • Pages/Volumes
    240p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top