四季食材紀行 : 日本全国うまいもの案内

Author(s)

Bibliographic Information

四季食材紀行 : 日本全国うまいもの案内

中島薫文 ; 三上修絵

グラフ社, 2001.7

Title Transcription

シキ ショクザイ キコウ : ニホン ゼンコク ウマイ モノ アンナイ

Available at  / 7 libraries

Note

参考文献: 巻末

Description and Table of Contents

Description

日本の風土が育む海の旬、山の旬、知る人ぞ知る逸品100選。

Table of Contents

  • 春の章(仁井田の秋田蕗;陸奥湾の帆立貝 ほか)
  • 夏の章(尾札部の真昆布;田子の大蒜 ほか)
  • 秋の章(南部の阿房宮;奥羽の舞茸 ほか)
  • 冬の章(小樽のゴッコ;津軽の寒鱈 ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA53081478
  • ISBN
    • 4766206339
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    221p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top