四季食材紀行 : 日本全国うまいもの案内
Author(s)
Bibliographic Information
四季食材紀行 : 日本全国うまいもの案内
グラフ社, 2001.7
- Title Transcription
-
シキ ショクザイ キコウ : ニホン ゼンコク ウマイ モノ アンナイ
Available at / 7 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
参考文献: 巻末
Description and Table of Contents
Description
日本の風土が育む海の旬、山の旬、知る人ぞ知る逸品100選。
Table of Contents
- 春の章(仁井田の秋田蕗;陸奥湾の帆立貝 ほか)
- 夏の章(尾札部の真昆布;田子の大蒜 ほか)
- 秋の章(南部の阿房宮;奥羽の舞茸 ほか)
- 冬の章(小樽のゴッコ;津軽の寒鱈 ほか)
by "BOOK database"