Dietary reference values : a guide

書誌事項

Dietary reference values : a guide

[prepared for the Department of Health by Jenny Salmon]

HMSO, 1991

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注記

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内容説明・目次

内容説明

This publication provides up-to-date information on nutrition. It is based on a 300-page report which was prepared for the Chief Medical Officer by the Committee on Medical Aspects of Food Policy.

目次

  • The need for more than one standard
  • definitions
  • how should dietary reference values be used?
  • a note of caution
  • energy, protein, fat and fatty acids
  • sugars and starches
  • non-starch polysaccharides, vitamins, minerals.

「Nielsen BookData」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA53307887
  • ISBN
    • 0113213964
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    London
  • ページ数/冊数
    vi, 51 p.
  • 大きさ
    25cm
  • 分類
  • 件名
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