新しい中国料理と最新調理技法 : 有名店・繁盛店が教える

Bibliographic Information

新しい中国料理と最新調理技法 : 有名店・繁盛店が教える

旭屋出版編集部編集制作

旭屋出版, 2001.8

Title Transcription

アタラシイ チュウゴク リョウリ ト サイシン チョウリ ギホウ : ユウメイテン ハンジョウテン ガ オシエル

Available at  / 7 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 前菜
  • 肉料理
  • 内臓料理
  • 魚介料理
  • 野菜料理
  • 卵料理
  • 豆腐料理
  • スープ
  • 点心
  • ご飯料理・麺料理
  • デザート

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA5417959X
  • ISBN
    • 4751102702
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    137p
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top