Bibliographic Information

乾貨(かんぶつ)の中国料理

山本豊 [ほか] 著

柴田書店, 2001.10

Other Title

乾貨の中国料理

Title Transcription

カンブツ ノ チュウゴク リョウリ

Available at  / 35 libraries

Note

監修: 木村春子

参考文献: 巻末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 料理篇(木耳(キクラゲ);干貝(干し貝柱);蝦米(干しエビ);粉皮・粉糸(ハルサメ);干菜(干し菜);金針菜(キンシンサイ);猪筋(豚のアキレス腱);海参(干しナマコ) ほか)
  • 知識篇

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA54186981
  • ISBN
    • 4388058793
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    225p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top