Bibliographic Information

四季の家庭料理 : お総菜80種

寛仁親王妃信子〔著〕

(知恵の森文庫)

光文社, 2000.6

Title Transcription

シキ ノ カテイ リョウリ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 2 libraries

Note

1992年光文社より刊行

Description and Table of Contents

Description

いままで家庭で、お料理屋で、地方の郷土料理店などで覚えてまいりましたちょっとしたお惣菜の知恵、家庭料理の味を、料理教室のみなさまにお話しするつもりで、また子どもたちに伝えるとしたらこんなふうにと考えながらこの一冊にまとめてみました。(「はじめに」より)—信子妃が初めて綴られた料理&エッセイ。

Table of Contents

  • 春(お正月;桜鯛;料理教室)
  • 夏(夏の思い出;夏の野菜;鰹 ほか)
  • 秋(ダイエット;洋風のお惣菜;秋の野菜 ほか)
  • 冬(ご闘病中のお食事;だいこん二種;毎日の昼食 ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA54444147
  • ISBN
    • 4334780075
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    235p
  • Size
    16cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top