Bibliographic Information

旬の薬膳 : 健康はおいしい 家庭料理を薬膳にする本

渡邉啓子著

(やさしい手BOOK)

婦人生活社, 2001.10

Title Transcription

シュン ノ ヤクゼン : ケンコウ ワ オイシイ カテイ リョウリ オ ヤクゼン ニ スル ホン

Available at  / 6 libraries

Description and Table of Contents

Description

家庭料理を薬膳にする本。

Table of Contents

  • 雛ずし
  • ふきの煮もの
  • わかめのしょうがじょうゆあえ
  • 草もちだんご
  • たけのこご飯
  • 冷やしそうめんの中国風
  • にがうりいため
  • あじの南蛮漬け
  • とうがんとハムのスープ
  • うざく〔ほか〕

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA54544855
  • ISBN
    • 4574701544
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    127p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top