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食品大百科事典

食品総合研究所編集

朝倉書店, 2001.11

Title Transcription

ショクヒン ダイヒャッカ ジテン

Note

文献: 各節末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食品素材
  • 2 一般成分
  • 3 加工食品
  • 4 分析・評価
  • 5 食品の生理機能
  • 6 安全性・品質保全
  • 7 流通技術
  • 8 バイオテクノロジー
  • 9 加工・調理
  • 10 食生活
  • 11 規格

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Details
  • NCID
    BA54549134
  • ISBN
    • 4254430787
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xxi, 1045p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
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