イギリス料理のおいしいテクニック

Bibliographic Information

イギリス料理のおいしいテクニック

長谷川恭子著

柴田書店, 2001.12

Other Title

Tasty secrets of English cookery

Title Transcription

イギリス リョウリ ノ オイシイ テクニック

Available at  / 24 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • ジャム&マーマレードテクニック
  • ピクルス&チャツネテクニック
  • ポテトテクニック
  • ローストテクニック
  • スタッフィングテクニック
  • シチュー&ダンプリングテクニック
  • フィッシュテクニック
  • ソーセージテクニック
  • パイテクニック
  • スティームドテクニック〔ほか〕

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA54796767
  • ISBN
    • 9784388058976
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    111p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top