料理人が教える包丁使いと魚の捌き方 : 旨い魚を満載!!三枚おろしから活き造りまで

Author(s)

Bibliographic Information

料理人が教える包丁使いと魚の捌き方 : 旨い魚を満載!!三枚おろしから活き造りまで

(Seibido mook)

成美堂出版, 2002.1

新版

Title Transcription

リョウリニン ガ オシエル ホウチョウズカイ ト サカナ ノ サバキカタ : ウマイ サカナ オ マンサイ サンマイオロシ カラ イキズクリ マデ

Available at  / 10 libraries

Note

参考文献: 巻末

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA54948118
  • ISBN
    • 4415097278
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    145p
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top