本格派の日本料理 : プロの技術に学ぶおいしい和食メニュー

Author(s)

    • 小倉, 久米雄 オグラ, クメオ

Bibliographic Information

本格派の日本料理 : プロの技術に学ぶおいしい和食メニュー

小倉久米雄著

(旭屋出版MOOK, 料理と食シリーズ)

旭屋出版, 1999.2

Title Transcription

ホンカクハ ノ ニホン リョウリ : プロ ノ ギジュツ ニ マナブ オイシイ ワショク メニュー

Available at  / 5 libraries

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA54948435
  • ISBN
    • 4751101447
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    150p
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top