Bibliographic Information

絵でわかる基本の和菓子づくり

辻勲監修 ; 佐川進制作

(辻学園books)

ジャパンクッキングセンター, 2001.9

Title Transcription

エ デ ワカル キホン ノ ワガシズクリ

Available at  / 4 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 和菓子にかかせない基本の粉とお茶の入れ方
  • 基本のあんづくり
  • あんでつくる和菓子
  • もちでつくる和菓子
  • 焼く和菓子
  • 蒸す和菓子
  • 寒天を使ったヘルシーな和菓子
  • 冷たい和菓子
  • 生菓子
  • おやつ

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA54966266
  • ISBN
    • 488046810X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    82p
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top