Chocolate book : 生チョコ+トリュフ+焼き菓子のレシピ20

Bibliographic Information

Chocolate book : 生チョコ+トリュフ+焼き菓子のレシピ20

信太康代著

雄鶏社, 2001.12

Title Transcription

Chocolate book : ナマチョコ プラス トリュフ プラス ヤキガシ ノ レシピ 20

Available at  / 5 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 生チョコ(パヴェドゥショコラ;アールグレイ風味の生チョコ;ブランデー風味の生チョコ ほか)
  • トリュフとオランジェット(ラムトリュフ;コーヒー風味のホワイトトリュフ;ピーナッツトリュフ ほか)
  • チョコレートの焼き菓子(アーモンドチョコレートクッキー;チョコレートマーブルクッキー;チョコレートマカロン ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA55430680
  • ISBN
    • 4277613675
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    47p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top