小林カツ代野菜をたくさんつかったおかず
Author(s)
Bibliographic Information
小林カツ代野菜をたくさんつかったおかず
家の光協会, 1999.3
- Other Title
-
野菜をたくさんつかったおかず
- Title Transcription
-
コバヤシ カツヨ ヤサイ オ タクサン ツカッタ オカズ
Available at / 4 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 春に食べたいおかず(たけのこと厚揚げのつけ焼き;ブロッコリーとナッツの炒め物 ほか)
- 夏に食べたいおかず(とうがんとえびのくず仕立て;ラタトゥイユ ほか)
- 秋に食べたいおかず(里いもの中華風;かぶのボルシチのような ほか)
- 冬に食べたいおかず(ぶり大根中華版;ほうれん草の煮びたし ほか)
- 一年じゅう食べたいおかず(野菜だらけのミートローフ;卵とキャベツだけのパイ ほか)
by "BOOK database"