ウー・ウェンの北京小麦粉料理

Bibliographic Information

ウー・ウェンの北京小麦粉料理

ウー・ウェン著

高橋書店, 2001.11

Other Title

Beijing mianshi

ウーウェンの北京小麦粉料理

北京小麦粉料理 : ウー・ウェンの

北京面食

Title Transcription

ウー・ウェン ノ ペキン コムギコ リョウリ

Available at  / 40 libraries

Note

その他のタイトルはブックジャケットによる

Description and Table of Contents

Description

ギョーザ、タンタン麺、ワンタン、チュンピン、春巻き、ゴーティエ、花巻き、パオズほか、全64品のつくりかたの本。

Table of Contents

  • 水、ぬるま湯、熱湯でこねる生地(水でこねる生地;ぬるま湯でこねる生地;熱湯でこねる生地)
  • 発酵生地
  • 水と油でこねる生地

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA55580366
  • ISBN
    • 9784471400064
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    159p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top