श्री पार्श्व कल्याण कल्पतरु : भगवान श्री पार्श्वनाथ एवं शासनदेवी माता पद्मावती के विविध स्तोत्र उवसग्गहरं, किंकपूर्रमयं स्तोत्र, कल्याणमन्दिर स्तोत्र, चिन्तामणि स्तोत्र, स्तवन तथा पद्मावती अष्टक, रक्षाकवच, आरती आदि अर्थ एवं विधि युक्त रंगीन चित्रों सहित

Bibliographic Information

श्री पार्श्व कल्याण कल्पतरु : भगवान श्री पार्श्वनाथ एवं शासनदेवी माता पद्मावती के विविध स्तोत्र उवसग्गहरं, किंकपूर्रमयं स्तोत्र, कल्याणमन्दिर स्तोत्र, चिन्तामणि स्तोत्र, स्तवन तथा पद्मावती अष्टक, रक्षाकवच, आरती आदि अर्थ एवं विधि युक्त रंगीन चित्रों सहित

संपादन श्रीचन्द सुराना 'सरस'

प्राकृत भारती अकादमी , दिवाकर प्रकाशन, 1997

Other Title

श्री पार्श्व कल्याण कल्पतरु : भगवान श्री पार्श्वनाथ एवं शासनदेवी माता पद्मावती के विविध स्तोत्र उवसग्गहरं, किंकपूर्रमयं स्तोत्र, कल्याणमन्दिर स्तोत्र, चिन्तामणि स्तोत्र, स्तवन तथा पद्मावती अष्टक, रक्षाकवच, आरती आदि अर्थ एवं विधि युक्त रंगीन चित्रों सहित

श्री पार्श्व कल्याण-कल्पतरु

Title Transcription

श्री पार्श्व कल्याण कल्पतरु : भगवान श्री पार्श्वनाथ एवं शासनदेवी माता पद्मावती के विविध स्तोत्र उवसग्गहरं किंकपूर्रमयं स्तोत्र कल्याण मन्दिर स्तोत्र चिन्तामणि स्तोत्र स्तवन तथा पद्मावती अष्टक रक्षाकवच आरती आदि अर्थ एवं विधि युक्त रंगीन चित्रों सहित

Śrī Pārśva kalyāṇa kalpataru : Bhagvāna Śrī Pārśvanātha evaṃ śāsanadevī mātā Padmāvatī ke vividha stotra Uvasaggaharaṃ, Kiṅkapūrramayaṃ stotra, Kalyāṇamandira stotra, Cintāmaṇi stotra, stavana tathā Padmāvatī ashṭaka, rakshākavaca, āratī ādi artha evaṃ vidhi yukta raṅgīna citroṃ sahita

Available at  / 2 libraries

Search this Book/Journal

Note

In Hindi

Details

  • NCID
    BA55645439
  • Country Code
    ii
  • Title Language Code
    hin
  • Text Language Code
    hin
  • Place of Publication
    जयपुर,आगरा
  • Pages/Volumes
    80 p
  • Size
    14 cm
Page Top