Bibliographic Information

食卓の生化学

三浦義彰, 小野直美, 橋本洋子著

医歯薬出版, 2002.2

Other Title

Culinary biochemistry

Syokutaku-no seikagaku

Title Transcription

ショクタク ノ セイカガク

Available at  / 175 libraries

Note

欧文タイトルは標題紙裏による

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 砂糖物語
  • 食物繊維
  • n‐3不飽和脂肪酸
  • 抗酸化ビタミン
  • 食品中のプリン化合物と高尿酸血症
  • 鉄欠乏性貧血—まだ鉄は足りない
  • 高血圧症では食塩が悪者にされている
  • 骨粗鬆症
  • 肥満の分子生物学入門
  • 筋肉をつくる食事
  • 癌予防を考える食生活
  • 高齢者の食事
  • 現代人の食べ物—患者さんの食事への質問に備えて

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA55772312
  • ISBN
    • 9784263201664
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 157p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top