臨床栄養学実習書

Author(s)

Bibliographic Information

臨床栄養学実習書

星野厚子編著

建帛社, 2002.2

第3版

Title Transcription

リンショウ エイヨウガク ジッシュウショ

Related Bibliography 1 items

Available at  / 11 libraries

Note

共著: 板垣裕, 掃部関澄子, 近藤玲子, 関口コノエ, 大松孝樹, 大野智子

第6次改定日本人の栄養所要量準拠(カバーによる)

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食事療法の概要
  • 2 一般治療食の実際
  • 3 疾患別治療食の実際(消化器疾患;肝臓疾患;膵臓・胆道疾患;内分泌・代謝疾患;循環器疾患;腎臓疾患;血液疾患;アレルギー疾患;骨・関節疾患;膠原病;小児疾患)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA56167740
  • ISBN
    • 4767902193
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 165p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top