旬の豆腐づくし

Author(s)

Bibliographic Information

旬の豆腐づくし

豆腐料理「三鈴」編 ; 長嶺輝明撮影

CBS・ソニー出版, 1987.12

Other Title

旬の豆腐づくし : Encyclopedia of tofu

Title Transcription

シュン ノ トウフ ズクシ

Available at  / 9 libraries

Note

付:参考文献

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 四季の膳(卯の花ずし;滝川豆腐;油揚げときゅうりの酢のもの;菊花しゅうまい;ふろふき豆腐 ほか)
  • 豆腐づくし(海の幸との出会い;大地の恵みとの出会い;手軽にできるおそうざい;おふくろの味)
  • 変わり豆腐
  • 精進料理
  • 酒の肴(日本酒)
  • 酒の肴(洋酒)
  • 田楽
  • ステーキ
  • 揚げだし
  • 煮もの
  • 鍋もの
  • 汁もの・みそ汁
  • 豆腐がおいしくなる通のための雑学事典

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA56170235
  • ISBN
    • 4789703541
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    143p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top