栄養学各論実習書

Author(s)

Bibliographic Information

栄養学各論実習書

掃部関澄子編著

建帛社, 2001.10

第3版

Title Transcription

エイヨウガク カクロン ジッシュウショ

Available at  / 11 libraries

Note

共著者:板垣裕, 高早苗, 星野厚子, 松尾千鶴子, 柳沢幸江

第6次改定日本人栄養所要量準拠

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 妊娠期・授乳期の栄養
  • 2 乳児期・幼児期の栄養
  • 3 青少年期の栄養
  • 4 成人期の栄養
  • 5 高齢期の栄養
  • 6 スポーツ栄養
  • 7 特殊環境と栄養

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA5656783X
  • ISBN
    • 4767902207
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    150p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top