和紙の保存性に及ぼす製造法の研究 The effect of cooking agents on the permanence of washi(Japanese paper)

Bibliographic Information

和紙の保存性に及ぼす製造法の研究 = The effect of cooking agents on the permanence of washi(Japanese paper)

研究代表者 稲葉政満

(科学研究費補助金基盤研究(C)(2)研究成果報告書, 平成10年度-平成11年度)

[東京芸術大学大学院美術研究科], 2000.3

Title Transcription

ワシ ノ ホゾンセイ ニ オヨボス セイゾウホウ ノ ケンキュウ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

研究課題番号:10680172

研究代表者の所属機関: 東京芸術大学大学院美術研究科文化財保存学

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA56796495
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [東京]
  • Pages/Volumes
    59p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top