「美味い」とは何か : 料理の哲学

Bibliographic Information

「美味い」とは何か : 料理の哲学

数江瓢鮎子著

恒文社21 , 恒文社 (発売), 2002.5

Other Title

美味いとは何か : 料理の哲学

Title Transcription

「ウマイ」トワ ナニカ : リョウリ ノ テツガク

Available at  / 18 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 味の探究
  • 味の形而上学
  • 料理は芸術
  • 板前料理というもの
  • 料理の生まれと育ち
  • 懐石料理のこと
  • 日本料理の基本
  • 日本料理をダメにした三悪
  • 蕎麦とすしと麺と
  • 異色の料理人たち
  • 美酒佳肴
  • 味は不思議

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA56845706
  • ISBN
    • 4770410662
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京,東京
  • Pages/Volumes
    182p
  • Size
    20cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top