Bibliographic Information

食品学実験書

菅原龍幸, 青柳康夫編著 ; 青木隆子 [ほか] 共著

建帛社, 2002.5

新版

Other Title

新版食品学実験書

Title Transcription

ショクヒンガク ジッケンショ

Available at  / 100 libraries

Note

その他の著者: 石井裕子, 伊藤輝子, 春日敦子, 佐々木弘子

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 基礎実験
  • 第2章 食品成分の性質と変化
  • 第3章 食品成分表策定に用いられている分析法
  • 第4章 その他の成分分析法
  • 第5章 食品の表示と品質検査

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA57092647
  • ISBN
    • 4767902606
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 226p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top