牛すね塊肉の加熱時間による肉およびスープの呈味および呈味成分の変化

Bibliographic Information

牛すね塊肉の加熱時間による肉およびスープの呈味および呈味成分の変化

研究代表者 石井克枝

(科学研究費補助金基盤研究(C)(2)研究成果報告書, 平成12年度-平成13年度)

[千葉大学], 2002.3

Title Transcription

ギュウスネ カタマリ ニク ノ カネツ ジカン ニヨル ニク オヨビ スープ ノ テイミ オヨビ テイミ セイブン ノ ヘンカ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

研究課題番号:12680124

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA57278430
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [千葉]
  • Pages/Volumes
    86p
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top