Bibliographic Information

食べているうちに血液サラサラ最強メニュー

菊池佑二監修 ; 井上由香理料理

(講談社のお料理BOOK, . 健康||ケンコウ)

講談社, 2002.6

Title Transcription

タベテ イル ウチ ニ ケツエキ サラサラ サイキョウ メニュー

Available at  / 2 libraries

Description and Table of Contents

Description

毛細血管を流れる血液のようすが目で見て測定できる!科学技術庁長官賞を受賞した装置を駆使した血流改善メニューを初公開。

Table of Contents

  • 「血液サラサラ」の科学(まずは食!血液サラサラのために積極的にとりたい主な成分と食品)
  • 最強10食品でサラサラ(玉ねぎ・にんにく;青背の魚;貝類・甲殻類;黒豆・納豆 ほか)
  • 最強成分でサラサラ(食物繊維;ビタミン;ポリフェノール;オレイン酸 ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA57724285
  • ISBN
    • 4062715368
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    63p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top