食品成分の免疫調節機構に関する研究

Bibliographic Information

食品成分の免疫調節機構に関する研究

研究代表者 山田 耕路

(科学研究費補助金(基盤研究(B)(2))研究成果報告書, 平成12-13年度)

[九州大学], 2002.3

Other Title

科学研究費補助金(基盤研究(B)(2))研究成果報告書 : 平成12年度〜平成13年度

平成12年度〜平成13年度科学研究費補助金(基盤研究(B)(2))研究成果報告書

Title Transcription

ショクヒン セイブン ノ メンエキ チョウセツ キコウ ニ カンスル ケンキュウ

Search this Book/Journal

Note

課題番号: 12460060

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA58213270
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [福岡]
  • Pages/Volumes
    28p
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top