Bibliographic Information

給食経営管理実習

井上明美, 木村友子, 平光美津子編著

みらい, 2002.4

Title Transcription

キュウショク ケイエイ カンリ ジッシュウ

Available at  / 21 libraries

Note

参考文献: p190-191

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 学内集団給食実習オリエンテーション
  • 2 給食のマネジメント
  • 3 給食の計画
  • 4 給食の実習
  • 5 給食の評価
  • 6 栄養教育
  • 7 校外実習—「給食の運営」臨地実習
  • 8 衛生管理関連資料

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA58249620
  • ISBN
    • 4860150104
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    岐阜
  • Pages/Volumes
    191p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top