発酵乳の科学 : 乳酸菌の機能と保健効果
Author(s)
Bibliographic Information
発酵乳の科学 : 乳酸菌の機能と保健効果
アイ・ケイコーポレーション, 2002.11
- Other Title
-
Science of fermented milk : function of lactic acid bacteria and their impact on human health
- Title Transcription
-
ハッコウニュウ ノ カガク : ニュウサンキン ノ キノウ ト ホケン コウカ
Available at / 110 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
465.8||H95110003142
-
Japan International Research Center for Agricultural Sciences Library
648.1||Hos||||図書館190000024323
-
Agricultural Library, Shinshu Univ.
648.1:H 173420064978,3420064952,3420064960,3420064994,3420090494
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
465.8:H955010208857
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
参考文献あり
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 食と健康(食品の機能;ヒト消化管の構造と機能;腸管内微生物の多様性解析とその役割 ほか)
- 2 発酵乳・乳酸菌飲料の種類と機能(歴史と種類;乳成分の特質;栄養生理機能 ほか)
- 3 乳酸菌とビフィズス菌の微生物学(乳酸菌の種類と菌学的諸性質;ビフィズス菌の種類と菌学的性質;培養と増殖に及ぼす要因 ほか)
by "BOOK database"