発酵乳の科学 : 乳酸菌の機能と保健効果

Bibliographic Information

発酵乳の科学 : 乳酸菌の機能と保健効果

細野明義編

アイ・ケイコーポレーション, 2002.11

Other Title

Science of fermented milk : function of lactic acid bacteria and their impact on human health

Title Transcription

ハッコウニュウ ノ カガク : ニュウサンキン ノ キノウ ト ホケン コウカ

Available at  / 110 libraries

Note

参考文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食と健康(食品の機能;ヒト消化管の構造と機能;腸管内微生物の多様性解析とその役割 ほか)
  • 2 発酵乳・乳酸菌飲料の種類と機能(歴史と種類;乳成分の特質;栄養生理機能 ほか)
  • 3 乳酸菌とビフィズス菌の微生物学(乳酸菌の種類と菌学的諸性質;ビフィズス菌の種類と菌学的性質;培養と増殖に及ぼす要因 ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA5932926X
  • ISBN
    • 487492185X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    川崎
  • Pages/Volumes
    294p
  • Size
    27cm
  • Classification
Page Top