食品学
Author(s)
Bibliographic Information
食品学
(管理栄養士国家試験受験講座, 2002/2003)
第一出版, 2002.9
改訂2版
- 総論
- 各論
- Title Transcription
-
ショクヒンガク
Available at / 14 libraries
-
Hiroshima Univ. Kasumi Library
総論498.14:Ka-58/HL0162005030408547,
各論498.14:Ka-58/HL0162005030408546 -
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
監修: 全国栄養士養成施設協会, 日本栄養士会
Description and Table of Contents
- Volume
-
各論 ISBN 9784804110141
Table of Contents
- 1 植物性食品
- 2 動物性食品
- 3 油脂食品
- 4 甘味料、調味料
- 5 嗜好飲料
- 6 その他の食品
- Volume
-
総論 ISBN 9784804110165
Table of Contents
- 1 食品
- 2 食品成分表
- 3 食品の成分
- 4 食品成分の変化
- 5 食品の物性
- 6 食品の官能検査(評価)
by "BOOK database"