Bibliographic Information

食品学

管理栄養士国家試験教科研究会編

(管理栄養士国家試験受験講座, 2002/2003)

第一出版, 2002.9

改訂2版

  • 総論
  • 各論

Title Transcription

ショクヒンガク

Available at  / 14 libraries

Note

監修: 全国栄養士養成施設協会, 日本栄養士会

Description and Table of Contents

Volume

各論 ISBN 9784804110141

Table of Contents

  • 1 植物性食品
  • 2 動物性食品
  • 3 油脂食品
  • 4 甘味料、調味料
  • 5 嗜好飲料
  • 6 その他の食品
Volume

総論 ISBN 9784804110165

Table of Contents

  • 1 食品
  • 2 食品成分表
  • 3 食品の成分
  • 4 食品成分の変化
  • 5 食品の物性
  • 6 食品の官能検査(評価)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA59461427
  • ISBN
    • 480411016X
    • 4804110143
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    2冊
  • Size
    21cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top