手早くできる一皿の料理全集

Bibliographic Information

手早くできる一皿の料理全集

(辻クッキング料理ブック)

ジャパンクッキングセンター辻学園出版事業部, 1993.6

Title Transcription

テバヤク デキル ヒトサラ ノ リョウリ ゼンシュウ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 2 libraries

Note

監修:辻勲 普及版

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 肉料理
  • 魚介料理
  • 野菜・果物料理
  • 卵・豆腐料理ほか
  • 干物・乾物料理
  • 練り製品料理・缶詰・冷凍食品・めん料理など

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA59504053
  • ISBN
    • 4880466042
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    253p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top