The 1st international students summit on food, agriculture and environment in the new century

書誌事項

The 1st international students summit on food, agriculture and environment in the new century

edited by Tokyo University of Agriculture

(シリーズ・実学の森)

東京農業大学出版会, 2002.10

タイトル別名

新世紀の食と農と環境を考える : 第1回世界学生サミットから : 英語版

Food, agriculture and environment in the new century

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内容説明・目次

目次

  • 1 Food Production and the Environment(Thinking About How China is to Feed Herself;Diversifying Cropping Pattern on Degraded Soil in the Red River Delta,Case study of Dong Tien Commune,Pho Yen District,Thai Nguyen Province;Current Status and Future of Agricultural Production in Taiwan ほか)
  • 2 Food Safety(Challenges for Establishing a Safe Food System in Indonesia in the 21st Century;The Role of the Filipino Youth in Promoting Food Safety in the 21st Century;Agrochemical and Food Safety in China ほか)
  • Poster Session(Another Side of Organic Farming in Thailand;Agriculture Heritage for an Alternative of Food Security;Who Produces Food for Japanese? ほか)
  • Program and Materials

「BOOKデータベース」 より

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詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA59552486
  • ISBN
    • 4886941443
  • 出版国コード
    ja
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    東京
  • ページ数/冊数
    385 p.
  • 大きさ
    19 cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
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