Bibliographic Information

新世紀の食品加工技術

シーエムシー出版, 2002.8

Other Title

Food technology for the 21st century

Title Transcription

シンセイキ ノ ショクヒン カコウ ギジュツ

Available at  / 17 libraries

Note

監修: 藤田哲, 小林登史夫, 亀和田光男

文献: 各章末

Description and Table of Contents

Description

本書は、今後10年以内に発展が予測される食品技術について、斯界の第一人者による展望を試みたものである。

Table of Contents

  • 第1編 新世紀の食糧需給と日本の課題
  • 第2編 資源エネルギー関連技術
  • 第3編 食品の貯蔵流通技術
  • 第4編 新規食品加工技術の展開
  • 第5編 食品計測・分析技術の進歩
  • 第6編 第二世代の遺伝子組換え技術

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA59702487
  • ISBN
    • 4882313693
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 264p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top