おいしいたまご料理 : 基礎から応用まで詳しくレッスン

Bibliographic Information

おいしいたまご料理 : 基礎から応用まで詳しくレッスン

西川治調理・文・写真・絵

雄鶏社, 1995.10

Title Transcription

オイシイ タマゴ リョウリ : キソ カラ オウヨウ マデ クワシク レッスン

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • SCRAMBLED EGGS
  • BOILD EGGS
  • BAKED EGGS
  • OMELETS
  • FRIED EGGS
  • POACHED EGGS
  • DASHIMAKI

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA6000393X
  • ISBN
    • 4277661211
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    77p
  • Size
    24cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top