The physiology of taste, or, Meditations on transcendental gastronomy

著者

書誌事項

The physiology of taste, or, Meditations on transcendental gastronomy

by Brillat-Savarin ; with an introduction by Arthur Machen ; and embellished with designs by Andrew Johnson

Dover, 2002

  • : pbk

統一タイトル

Physiologie du goût

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注記

"an unabridged and unaltered republication of the translation first published in 1925 by Peter Davies and Doubleday" -- t.p. verso

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA60194962
  • ISBN
    • 0486422534
  • LCCN
    2001047772
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 原本言語コード
    fre
  • 出版地
    Mineola, N.Y.
  • ページ数/冊数
    xx, 326 p.
  • 大きさ
    21 cm
  • 分類
  • 件名
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