The food of Asia : featuring authentic recipes from master chefs Burma, China, India, Indonesia, Japan, Korea, Malaysia, The Philippines, Singapore, Sri Lanka, Thailand, and Vietnam

著者

書誌事項

The food of Asia : featuring authentic recipes from master chefs Burma, China, India, Indonesia, Japan, Korea, Malaysia, The Philippines, Singapore, Sri Lanka, Thailand, and Vietnam

forewords by Ming Tsai and Cheong Liew ; introductory essays by Kong Foong Ling ; [photos by Luca Invernizzi Tettoni]

Periplus, 2002

タイトル別名

The food of Asia : fabulous recipes from every corner of Asia!

The food of Asia

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詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA60510971
  • ISBN
    • 0794601464
  • LCCN
    2002102296
  • 出版国コード
    si
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Singapore
  • ページ数/冊数
    192 p.
  • 大きさ
    31 cm
  • 分類
  • 件名
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