瓢亭 : 四季の料理と器

Author(s)

    • 高橋, 英一 タカハシ, エイイチ

Bibliographic Information

瓢亭 : 四季の料理と器

高橋英一 [著]

柴田書店, 2002.12

Title Transcription

ヒョウテイ : シキ ノ リョウリ ト ウツワ

Available at  / 19 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 春の料理(瓢亭玉子;鯛のこと;雛祭りのお弁当)
  • 夏の料理(祇園祭と鱧;朝がゆ;京野菜)
  • 秋の料理(若狭ぐじ;光悦会と白味噌汁;庭仕事の楽しみ)
  • 冬の料理(初春を祝う;琵琶湖の恵み;鶉がゆ)
  • 料理解説
  • 瓢亭案内

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA61456714
  • ISBN
    • 438805917X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    152p
  • Size
    24cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top