瓢亭 : 四季の料理と器
Author(s)
Bibliographic Information
瓢亭 : 四季の料理と器
柴田書店, 2002.12
- Title Transcription
-
ヒョウテイ : シキ ノ リョウリ ト ウツワ
Available at / 19 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
596.21||TA331054543
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 春の料理(瓢亭玉子;鯛のこと;雛祭りのお弁当)
- 夏の料理(祇園祭と鱧;朝がゆ;京野菜)
- 秋の料理(若狭ぐじ;光悦会と白味噌汁;庭仕事の楽しみ)
- 冬の料理(初春を祝う;琵琶湖の恵み;鶉がゆ)
- 料理解説
- 瓢亭案内
by "BOOK database"