書誌事項

Chocolate

Pat Ashby ; special preparation for photography by Nicholas Lodge ; foreword by Paddy Dunne

(The art of sugarcraft)

Merehurst, 1986

この図書・雑誌をさがす
注記

Photography by Melvin Grey and Graham Tann

内容説明・目次

内容説明

Part of a series looking at sugarcraft designs, this book deals with chocolate. Photographed step-by-step instructions provide an easy to follow explanation of all the techniques involved in each specialist area.

「Nielsen BookData」 より

関連文献: 1件中  1-1を表示
詳細情報
  • NII書誌ID(NCID)
    BA61623179
  • ISBN
    • 0948075090
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    London
  • ページ数/冊数
    127 p.
  • 大きさ
    29 × 15 cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
ページトップへ