Bibliographic Information

食品学 : 食品成分と機能性

久保田紀久枝, 森光康次郎編

(スタンダード栄養・食物シリーズ, 5)

東京化学同人, 2003.4

Title Transcription

ショクヒンガク : ショクヒン セイブン ト キノウセイ

Available at  / 205 libraries

Note

参考図書: p[273]-274

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1部 食品の分類と成分表(食品;食品の種類と分類 ほか)
  • 第2部 食品の成分(水分;タンパク質 ほか)
  • 第3部 食品成分間反応(酸化と劣化;酸化の抑制 ほか)
  • 第4部 食品の機能性(生活習慣病と食品の機能性;食品中の三次機能成分 ほか)
  • 第5部 食品の分類とその特性(植物性食品;動物性食品 ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA61788474
  • ISBN
    • 4807914375
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 284p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top