TOFU和と中華のおいしい豆腐料理

Author(s)

Bibliographic Information

TOFU和と中華のおいしい豆腐料理

栗栖正博, 陳建一著

柴田書店, 2003.2

Other Title

TOFU : 和と中華のおいしい豆腐料理

Title Transcription

TOFU ワ ト チュウカ ノ オイシイ トウフ リョウリ

Available at  / 14 libraries

Description and Table of Contents

Description

本書では和と中華、それぞれの持ち味を生かしたおいしい豆腐料理を、前菜からデザートまで幅広くご紹介している。

Table of Contents

  • 和の豆腐料理(冷奴;和え物;汁物;湯豆腐;蒸し物;焼き物、揚げ物;デザート)
  • 中華の豆腐料理(前菜;炒め物;揚げ物;煮物;蒸し物;スープ;デザート)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA61964340
  • ISBN
    • 4388059161
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    119p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top