食べものサイエンス

Bibliographic Information

食べものサイエンス

古川秀子編著

幸書房, 2003.4

Other Title

食べものサイエンス : Q&A

Title Transcription

タベモノ サイエンス

Available at  / 68 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 水
  • 2 野菜
  • 3 穀類
  • 4 乳製品・油脂製品
  • 5 発酵食品
  • 6 だし・調味料、調理・調理器具
  • 7 栄養成分
  • 8 食品の腐敗と保存
  • 9 食品添加物など
  • 10 食品の表示

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA62074021
  • ISBN
    • 4782102275
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vii, 205p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top