Summer cooking

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Summer cooking

Elizabeth David ; illustrated by Adrian Daintrey

(Penguin cookery library)

Penguin, 1965

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注記

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内容説明・目次

内容説明

A selection of summer dishes from all over the world, that are light, easy to prepare, and based on meat, fruit and vegetables in season. Demonstrating how an unconventional use of herbs can lend interest to the simplest meal, the author provides recipes for eggs, fish and meat.

目次

  • Fresh herbs
  • hors d'oeuvre and salads
  • soups
  • eggs
  • fish
  • meat
  • poultry and game
  • vegetables
  • sauces
  • sweets
  • jams, jellies and other preserves
  • buffet food
  • improvised cooking for holidays and week-ends
  • picnics
  • conversion tables.

「Nielsen BookData」 より

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詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA62236531
  • ISBN
    • 0140467947
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    London
  • ページ数/冊数
    240p
  • 大きさ
    22cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
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