Bibliographic Information

魚料理いろは

野口日出子著

高橋書店, 2003.4

Title Transcription

サカナリョウリ イロハ

Available at  / 12 libraries

Description and Table of Contents

Description

魚扱いは習うよりは慣れろの気持ちで。基本事項はわかりやすく写真で手ほどき。

Table of Contents

  • 春・夏の魚と料理(あじ;あいなめ;いわし ほか)
  • 秋・冬の魚と料理(さんま;落ちあゆ;さば ほか)
  • いか・えび・貝などと料理(いか;伊勢えび;あさり ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA62394226
  • ISBN
    • 4471400118
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    111p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top