給食経営管理実務ガイドブック

Author(s)

Bibliographic Information

給食経営管理実務ガイドブック

富岡和夫編著 ; 君羅満[ほか]著

同文書院, 2003.6

改訂新版

Other Title

Guidebook of management & administration in mass feeding

Title Transcription

キュウショク ケイエイ カンリ ジツム ガイドブック

Available at  / 33 libraries

Note

「その他のタイトル」は標題紙の前頁による

「給食管理実務ガイドブック」の改訂改題

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 関係法令
  • 特定給食
  • 経営管理
  • 栄養管理
  • 栄養教育
  • 食環境
  • 食材料管理
  • 衛生・安全管理
  • 施設・設備管理
  • 作業管理
  • 病院給食
  • 学校給食
  • 社会福祉施設給食
  • 児童福祉施設給食
  • 事業所給食
  • 災害時給食
  • 大量調理管理

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA62538111
  • ISBN
    • 481031295X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    284p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top